Wie we zijn

Werkwijze

Uw route naar duurzame inzetbaarheid.

In een persoonlijk gesprek met uw Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) is het de bedoeling dat er een algemeen beeld van uw organisatie gevormd wordt. De RADI® deelt vervolgens zijn eerste bevindingen met u en welke vervolgstappen er het beste genomen kunnen worden. Dit is per situatie en per opdrachtgever verschillend. Zo komt het regelmatig voor dat bij complexe situaties of op verzoek van de opdrachtgever de RADI® in uw organisatie meekijkt. 

Valorise Werkwijze

Besluit u verder met ons te gaan? Dan krijgt u het beste van de karaktereigenschappen van onze RADI®. Valorise Strategie staat met onze diversiteit en certificering voor deskundigheid en integriteit. Wij zijn inventief door zowel onze creativiteit als door ons analytisch denkvermogen. Werken we zelfstandig maar tegelijkertijd samen. En zorgen wij met aandacht en betrokkenheid voor het geven van waarde aan onze klanten.

Inhoud adviesrapport

Uw adviesrapport wordt zorgvuldig door uw RADI® samengesteld. Wij geven naast een beschrijving van de interne organisatie ook de externe omgeving voor u weer en de trends en ontwikkelingen die voor uw organisatie van toepassing zijn. Vanzelfsprekend komen ook vaste thema’s aanbod zodat we een uitspraak kunnen doen over de kostenbesparingen en de rendementsverbeteringen. 

Gedurende het adviestraject staat u met uw RADI® regelmatig in contact. Zo weet u precies waar wij aan werken en kunt u alvast nadenken over de vertaalslag naar de praktijk. 

Inhoud adviesrapport​

Afhankelijk van de koers die u vaart of de strategie die u voor ogen heeft bespreekt uw RADI® met u of er een implementatieplan moet komen. Aan u vervolgens de keuze om de implementatie in de praktijk uit te besteden of over te laten aan uw RADI®.

© 2020 Valorise Strategie | KVK: 76928322
Wie we zijn
Voor u
Maak een afspraak
  • 0571 29 86 44
  • Bizethof 20
    7391 SB Twello
  • info@valorisestrategie.nl

Neem vandaag nog contact op met uw Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid®