Diensten

Wat we doen

Aantoonbaar vitale en gezonde bedrijfsvoering.

Een strategisch fundament voor uw organisatie

Valorise Strategie adviseert zowel instellingen in de zorg- en welzijnssector als ook innovatieve bedrijven en organisaties met een maatschappelijke impact over duurzame inzetbaarheid. Dit alles op strategisch niveau en vanuit bedrijfseconomisch perspectief.

Wat betekent dit als we het in de context van goed werkgeverschap en goed werknemerschap plaatsen? Valorise Strategie heeft voor u het antwoord, want wij werken samen met u toe naar een optimaal functionerende en voor werknemers faciliterende organisatie.

Dit betekent dat wij uw vraagstukken door de organisatie “trekken”, zoeken naar afstemming met de directie, uw management en met het beleid van de verschillende afdelingen. Uw Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) verzorgt de consensus en het alignment van duurzame inzetbaarheid door het creëren van “eigenaarschap” en door invulling te geven aan “goed werkgeverschap”.

Ontvang het Nederlands Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid

Wij zijn gecertificeerde adviseurs en opgenomen in een onafhankelijk onder toezicht gesteld notarieel register. Onze RADI® zijn daarom bevoegd en bekwaam om namens het UWV, TNO en het Verbond van Verzekeraars uw bedrijfsvoering te certificeren.    

In tegenstelling tot andere adviesbureaus, die zich vooral op de thema’s vitaliteit en werkgeluk begeven, denken vanuit modellen en structuren of diensten aanbieden gericht op goed werknemerschap zoals een cursus stoppen met roken, zijn onze RADI® ruimdenkend. Valorise Strategie weet daardoor op een unieke manier waarde aan uw organisatie te geven.

Federatie logo
Keurmerk DI

Uw voordelen

Aantoonbaar, gezonde en vitale bedrijfsvoering

© 2020 Valorise Strategie | KVK: 76928322
Wie we zijn
Voor u
Maak een afspraak
  • 0571 29 86 44
  • Bizethof 20
    7391 SB Twello
  • info@valorisestrategie.nl

Neem vandaag nog contact op met uw Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid®