Wie we zijn

Over ons

Strategisch duurzaam inzetbaarheidsadvies als fundament voor uw organisatie

Onze bedrijfsnaam is afgeleid van Valorisatie, wat betekent herwaarderen en/of waarde geven. Dit is precies hoe onze dienstverlening zich omschrijft:

“het intact laten van de goede dingen door er waarde aan te geven en het veranderen van de dingen die beter kunnen door deze te herwaarderen”. 

Duurzame inzetbaarheid

Valorise Strategie geeft een compleet nieuwe betekenis en invulling aan duurzame inzetbaarheid. Zo benaderen wij vraagstukken vanuit bedrijfseconomisch perspectief en vormen wij voor uw organisatie op strategisch niveau duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Dat is waar we goed in zijn, dat is waar we leidend in zijn!

Duurzame inzetbaarheid​

Valorise Strategie is opgericht vanuit de gedachte dat organisaties en hun medewerkers advies kunnen gebruiken om voor nu en voor in de toekomst mee te blijven doen.      

Wij begrijpen dat een turbulente wereld uitdagingen voor u heeft maar het biedt tegelijkertijd kansen om overwinningen te vieren. Zaken anders te doen en te blijven investeren. Wij zien het als onze opdracht om uw organisatie en uw medewerkers mee te nemen naar de eindstreep waar een wendbare, vitale en toekomstbestendige bedrijfsvoering uw beloning is.    

De overwinning viert u met het Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid.

Een krachtige uiting van een duurzame bedrijfsvoering!

 

Risico Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid

Als gecertificeerde en in het notariële register opgenomen Risico Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) werken wij zowel samen met u aan uw duurzame inzetbaarheidsvraagstukken alsmede zelfstandig als het gaat om bijvoorbeeld het bepalen van het juiste vertrekpunt binnen uw organisatie.

Hoewel dit gelijktijdig het moeilijkste aan ons vakgebied is, kunnen wij vertrouwen op onze creativiteit en op ons analytisch denkvermogen. Deze eigenschappen zitten in ons DNA, we combineren het met onze kennis en ervaring, zetten dit om in waarde en geven het door aan onze klanten.

Welkom bij Valorise Strategie!

Xander de Weerd RADI®
Directeur | Eigenaar

© 2020 Valorise Strategie | KVK: 76928322
Wie we zijn
Voor u
Maak een afspraak
  • 0571 29 86 44
  • Bizethof 20
    7391 SB Twello
  • info@valorisestrategie.nl

Neem vandaag nog contact op met uw Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid®